Managed hosting door True

Qwerty moet uitbreidingen doorvoeren

 

Veel IT-bedrijven hebben de laatste tijd al het onderspit gedolven of moesten noodzakelijkerwijs fors inkrimpen op hun personeel. Het gaat Qwerty echter voor de wind, zowel in groeiende omzet als een groeiend aantal nieuwe klanten. Daardoor moet het bedrijf al weer verder uitbreiden.

Raymond van Kasteel is als commercieel manager bij Qwerty aangesteld. Raymond is geen onbekende in de IT-wereld: hiervoor heeft hij 5 jaar bij Simmplicity gewerkt in een soortgelijke functie. Hij was en is nu wederom verantwoordelijk voor inkoop, verkoop en marketing. Daarvoor had hij al een aantal jaren in commerciele functies gewerkt bij Techdata en Actebis. Hem trekt de nuchtere flexibele organisatie, waarbij hij het een uitdaging vindt het bedrijf verder te structureren, zodat het zich nog beter naar buiten zal profileren. Ook het dealerprogramma zal verder uitgedragen worden zodat Qwerty nog nadrukkelijker in de markt aanwezig zal zijn.

Daarnaast is Marika Schoonbergen het Qwerty verkoopteam komen versterken als account manager. Zij heeft al enige commerciële ervaring opgedaan als gastvrouw bij een evenementenbureau. Hetzelfde bureau heeft enkele maanden geleden de grandioze openingsparty van het nieuwe Qwerty bedrijfspand verzorgd. Vele aanwezige klanten hebben haar toen al even ontmoet. Tijdens haar MBO- en PABO-opleiding heeft Marika al enige ervaring met PC’s opgedaan; nu volgt ze nog een extra training. Haar trekt de verkoop in een gezellig team met groeimogelijkheden, die bij Qwerty volop aanwezig zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/554768). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.