Managed hosting door True

Programma CRN Live! op TINE 2005

 

Het programma voor de CRN Live!-panelsessies op TINE 2005 ziet er als volgt uit:

Dinsdag 19 april
15.00 - 15.30 Linux

Bedrijven en overheden zoeken naar manieren om de kosten van IT te drukken. Daarbij kijkt men steeds vaker naar Linux als goedkoop alternatief voor de Office-producten van Microsoft. Is dit een ‘emotionele keuze’ om onder het juk van monopolist Microsoft uit te komen of daadwerkelijk een slimme zakelijke beslissing? Deze vraag zullen IT-partners van bedrijven moeten kunnen beantwoorden om hun dienstverlening te optimaliseren. Daarom organiseert CRN tijdens TINE de CRN Live!-paneldiscussie ‘Linux op de desktop: kans of uitdaging voor resellers?’. Vertegenwoordigers van Linux-distributeurs, waaronder Red Hat en HP, en van Microsoft zullen in gesprek met elkaar en met het publiek discussiëren over de voor- en nadelen van Linux op de desktop.

Woensdag 20 april
15.00 - 15.30 Margedruk

De marges op hard- en software zijn door snelle technologische ontwikkelingen, en daarmee levenscycli van producten, nagenoeg verdwenen. Al sinds jaren sporen leveranciers hun partners in het verkoopkanaal aan om zich op de meer lucratieve diensten te concentreren. Producten blijven echter een groot deel uitmaken van het portfolio van IT-resellers en marges zullen daarom altijd een heikel punt blijven. CRN nodigde voor haar CRN Live!-paneldiscussie ‘Hoe houden resellers zich staande in een wereld van dalende marges?’ tijdens TINE vertegenwoordigers van onder meer leverancier HP, distributeur Dupaco en reseller Misco uit om met elkaar en met het publiek te discussiëren over de uitdaging van dalende marges. 


Donderdag 21 april
15.00 - 15.30 Security

In toenemende mate hebben resellers, zelfs als ze helemaal niet in de security-hoek zitten, met beveiliging te maken. Wat betekent dit voor hun business? Hoe kunnen ze meekomen in deze haast onvermijdelijke maalstroom? In een live panelsessie met enkele experts op beveiligingsgebied gaat CRN op deze problematiek in.

Meldt u aan voor TINE en bezoek ons op standnummer 11.120.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/553348). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.