Managed hosting door True

Check Point vernieuwt partnerprogramma

 

Check Point Software Technologies, leverancier van internetbeveiliging, heeft vandaag een nieuwe benadering voor het OPSEC (Open Platform for Security) partner alliance programma aangekondigd.

De OPSEC alliantie is een open programma dat beschikbaar is voor alle leveranciers in de industrie. OPSEC integreert en certificeert deze toonaangevende oplossingen om zo een betrouwbare beveiligingsoplossing te kunnen leveren en bedreigingen van de netwerkbeveiliging te ondervangen.

Het nieuwe initiatief is gebaseerd op klantbehoeftes in zes bedrijfskritische OPSEC oplossingsgebieden: internal security, internet security, content security, Total Access Protection (TAP), Voice over IP (VoIP) en naleving van regelgeving.

Het nieuwe initiatief brengt volgens Check Point een aantal voordelen met zich mee. Zo is er een eenvoudige beveiligingsoplossing identificatie. Klanten en leveranciers kunnen eenvoudig de juiste OPSEC oplossing herkennen die geschikt is voor hun unieke beveiligingsbehoeftes. Ook is er een doorlopende betrouwbaarheid door middel van gecertificeerde oplossingen. OPSEC-oplossingen ondergaan rigoureuze testen die aansluiten bij de hedendaagse complexe beveiligingseisen zodat klanten zich geen zorgen maken over de naadloze integratie van de oplossingen. Als laatste is er de dynamische kennisportal. IT-beheerders en decision-makers hebben toegang tot OPSEC’s verbeterde Web portal, die een continue up-to-date verzameling van educatieve informatie is, zodat zij op een effectieve wijze kunnen omgaan met de hedendaagse hete hangijzers binnen de beveiliging

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/540526). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.