Managed hosting door True

Valadis zoekt partners in de Benelux

 

Met de nieuwste integratie van IP video en digitale content is het nu mogelijk voor telecomoperators, service- en contentproviders nieuwe diensten aan te bieden. Daarom zoekt Valadis, importeur en distributeur voor ZyXEL Communications in de Benelux, naar nieuwe partners.

ZyXEL’s P-3000 set-top box is vervaardigd volgens de laatste H.264 standaard, heeft slechts 1-2 Mbps bandbreedte nodig voor video streaming en kan volledig aangepast worden aan de wensen en look & feel van de service provider. Deze IPTV set-top box biedt providers de gelegenheid méér IPTV-services aan te bieden aan bestaande en nieuwe abonnees terwijl minder bandbreedte nodig is.

‘ZyXEL P-3000 voegt de flexibiliteit van breedband applicaties én het gemak van breedbeeld TV kijken, samen,’ zegt Allen Lin, CPE product business manager bij ZyXEL. ‘Zo kunnen abonnees genieten van allerlei soorten content, zoals digitale kanalen, pay-per-view-diensten, video-on-demand én streaming applicaties zonder hun kijkgedrag te hoeven veranderen. De veelzijdige mogelijkheden genereren additionele inkomsten voor service providers en stimuleren de algemene vraag naar meer bandbreedte zodat er competitieve uitdagingen op de markt ontstaan wat nieuwe businessmodellen met zich meebrengt.’

De IPTV set-top box heeft een LAN-poort voor ADSL 2/2+ Internet verbinding - dit in tegenstelling tot standaard TV interfaces. In combinatie met de P-2602HW / P-2602HWL IAD van ZyXEL kunnen tegelijkertijd de triple-play-diensten van een operator worden aangeboden – ADSL 2/2+ breedband Internettoegang, WLAN, VoIP én digitale televisie. Oók heeft de box een SMARTcard reader aan de voorkant.

Technische specificaties van de ZyXEL P-3000:
- H.264 standaard
- 1-2 Mbps bandbreedte nodig voor video streaming
- MPEG-1/2/4
- MPEG-1 Audio Layer 1&2
- MP3
- AAC
- AC-3
- WMA audio

Met de ingebouwde, nieuwe DSP (Digital Signal Processor) is het mogelijk meer capaciteit voor technische richtlijnen toe te voegen middels toekomstige firmware upgrades. Deze uitbreiding garandeert een ’customized’ platform en verlenging van de levensduur van de set-top box.

‘Dit is een prachtig en kwalitatief zeer hoogwaardig product,’ zegt Bert de Graaf, directeur van Valadis. ‘Het biedt extra features voor allerlei video- en audiodiensten, heeft een mooi ontwerp en is eenvoudig in het gebruik. Een perfecte aanvulling op het totale aanbod van ZyXEL.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/540383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.