Managed hosting door True

Winnaars Citrix Solutions Advisor Awards bekend

 

Fabrikant Citrix Systems Benelux heeft gisteravond tijdens een diner in Kasteel Maurick in Vught de winnaars bekend gemaakt van de Citrix Solution Advisor Awards 2004.

De awards werden tijdens een gezellige avond, waarin de spanning regelmatig flink opliep, uitgereikt door Rob van der Hoeven, area vice president Citrix Systems Benelux en het management team van Citrix.

 

De volgende partijen zijn in de prijzen gevallen:

AAC Cosmos heeft de prijs voor Beste Overall Resultaat in de wacht gesleept, SCC is de winnaar binnen de categorie Hoogste Groei, PC-Ware realiseerde dit jaar de Hoogste Productiviteit en won deze award, Stepco blonk uit met haar marketing campagne, vandaar dat zij de winnaar is binnen de categorie Beste Marketing Campagne, en Beste New Business Partner is dit jaar toegekend aan Telindus. HP Nederland ontving de Award in de categorie grootste deal. In deze categorie viel SquareOne eveneens in de prijzen.

'Het afgelopen jaar is een uitstekend jaar geweest voor Citrix Systems in de Benelux. Door de ondersteuning en toewijding van al onze partners zijn wij in staat op goede resultaten te boeken. Onze partners spelen een belangrijke rol voor ons en hebben ons in staat gesteld om ook intern verder te groeien,' zegt Saskia de Ronde, channel manager bij Citrix Systems Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/527859). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.