Managed hosting door True

EMC World 2015

EMC biedt next-generation content platform

 

EMC kondigt een nieuw multi-tenant, next-generation content platform aan op de eerste dag van EMC World in Las Vegas. Project Horizon, zoals het platform wordt genoemd, bevat een marktplaats van apps en oplossingen om alle digitale content beschikbaar te stellen voor de digitale onderneming.

Project Horizon is gebouwd op Pivotal Cloud Foundry, de platform as a service (PaaS)-oplossing van Pivotal. Melissa Webster, program vice president content and digital media technologies bij IDC, ziet dan ook groeiende interesse in de oplossing: 'component- en cloud-gebaseerde architecturen bieden organisaties duidelijke voordelen op het gebied van time-to-market, schaalbaarheid en agility.'

Het project is onderdeel van een vijf-jaren visie van EMC. Rohit Ghai, president van EMC Enterprise Content Division, legt uit dat digitale organisaties steeds meer afstappen van geïntegreerde oplossingen. 'De manier waarop mensen content ervaren te ontsluiten, is afhankelijk van een revolutie in de manier waarop content wordt benaderd, beheerd en geleverd. Hier zal Project Horizon een bijdrage aan leveren.'

Het nieuwste aanbod van Documentum Capital Projects Express en Documentum Life Sciences Solutions Suite zullen ook beschikbaar komen voor Project Horizon. Daarnaast start EMC een partnership met NNIT, een internationale it-serviceprovider voor gereguleerde industrieën. NNIT gaat de Documentum Life Sciences Solutions Suite in zijn GxP cloud hosten en de organisatie zal optreden als een cloud service-partner voor EMC.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5264314). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.