Managed hosting door True

TCS geeft werknemers jubileumbonus

 

Winst

Werknemers van Tata Consultancy Services (TCS) krijgen een jubileumbonus omdat de aanbieder van it-diensten dit jaar tien jaar bestaat. Daarnaast maakt TCS de kwartaal- en jaarcijfers bekend.

Tien jaar geleden ging TCS, leverancier van it-diensten, bedrijfsoplossingen en outsourcingdiensten, naar de beurs. Om dit te vieren, krijgen werknemers die langer dan een jaar in dienst zijn, een eenmalige bonus van een weeksalaris maal het aantal jaar dat ze werkzaam zijn bij TCS. Wereldwijd werken er ruim 319.000 mensen voor TCS.

Ook maakt TCS de cijfers van het vierde kwartaal en de jaarcijfers van het gebroken boekjaar 2015, dat eindigde op 31 maart 2015, bekend. De onderneming boekte in het gebroken boekjaar 2015 een omzet van bijna 14,5 miljard euro (ruim 15,5 miljard dollar). Dit is een groei ten opzichte van het jaar daarvoor, toen de omzet ruim 12,4 miljard euro (ruim 13,3 miljard dollar) was.

Wat betreft het vierde kwartaal is er dit financiële jaar een omzet behaald van ruim 3,6 miljard euro (3,9 miljard dollar). Ook dit was een groei ten opzichte van het vierde kwartaal van boekjaar 2014, toen een omzet werd behaald van bijna 3,3 miljard euro (3,5 miljard dollar).

Natarajan Chandrasekaran, ceo en managing director bij TCS, voorspelt bovendien dat deze groeitrend zich komend jaar door zal zetten. ‘We hebben een sterke basis gelegd voor groei in het financiële jaar 2016. We blijven ons richten op het behouden van relevantie voor onze klanten, onze medewerkers en de gemeenschap.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5256433). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.