Managed hosting door True

ServiceNow koopt risicobeheerexpert Intréis

 

Overname

ServiceNow, de Amerikaanse aanbieder van it-servicemanagement in de cloud, heeft Intréis gekocht. Dit eveneens Amerikaanse bedrijf is gespecialiseerd in oplossingen en advies op het gebied van aansturing (governance), risicobeheersing en compliance in combinatie van servicemanagement. Intréis was al partner van ServiceNow. Een overnamesom is niet bekendgemaakt.

Volgens ServiceNow vinden bedrijven en organisaties het lastig om te voldoen aan het groeiend aantal regels en procedures, met name in sectoren als zorg, financiën en overheid. Vaak gebruiken ze hiervoor op zichzelf staande oplossingen - de siloaanpak - die niet zijn geïntegreerd met de bedrijfsprocessen. ServiceNow zegt, zeker nu met de overname van Intréis, oplossingen in huis te hebben die compliance-testen en audits binnen bestaande servicemanagement-processen automatisch laten uitvoeren. Met een verbeterd risicomanagement tot gevolg.

Intréis heeft ServiceNow nog geholpen met het integreren van de zogeheten Unified Compliance Framework (UCF)-database in de eigen oplossing voor 'governance, risc & compliance' (grc). Deze industrie-brede database bevat honderden documenten met it-compliance-eisen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5235189). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.