Managed hosting door True

M&I/Partners verruilt kazerne voor modern pand

 

Consultancybedrijf M&I/Partners is verhuisd naar een nieuw pand in Zeist. Het bedrijf heeft de oude bedrijfslocatie, een voormalige kazerne in Amersfoort, verlaten. Dat pand past volgens het bedrijf niet bij een modern consultancybedrijf. De nieuwe locatie in Zeist sluit volgens de bedrijfsleiding wel aan bij de moderne consultancy-praktijk.

De voormalige kazerne aan de Appelweg in Amersfoort was achttien jaar lang de thuisbasis van M&I/Partners. 'Een markant gebouw met een bijzondere uitstraling (..) maar met als nadeel dat het gebouw voornamelijk bestaat uit lange gangen, waaraan relatief kleine kantoorkamers zijn gevestigd', vertelt partner Marco Zoetekouw. Hij benadrukt dat de indeling van dat gebouw niet meer past bij de manier waarop een modern consultancybedrijf werkt.

'Onze mensen hebben niet zozeer behoefte aan kamers waarin ze geconcentreerd kunnen werken. Als ze dat willen, dan doen ze dat wel thuis. Voor ons moet een kantoor vooral een plek zijn waar onze medewerkers elkaar ontmoeten. Juist door die vaak toevallige ontmoeting kunnen we onze kennis optimaal combineren en synthetiseren voor het oplossen van het probleem van de klant', aldus Zoetekouw.

Verbouwen was op de oude locatie niet mogelijk, vandaar dat de bedrijfsleiding op zoek ging naar nieuwe huisvesting. 'We zochten een licht, vrolijk en transparant gebouw, zonder overdadige luxe. Bovendien wilden we niet opgaan in de massa; onze medewerkers hechten veel belang aan onze eigen identiteit', licht Zoetekouw toe.

Frisbee-veld

Het bedrijf huurt nu een eigen vleugel in een modern kantorencomplex aan de Sparrenheuvel 32 in Zeist. Zoetekouw: 'We kijken uit over een fraai grasveld, waar we bij wijze van spreken ook nog eens met een frisbee kunnen gooien. Bovenal is het een ideaal gebouw voor al dan niet toevallige ontmoetingen. We verwachten dan ook dat die veel vaker gaan plaatsvinden, en vaker ook met onze klanten, want ook daar leent dit gebouw zich uitstekend voor.'

M&I/Partners (opgericht in 1985) viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum. Het onafhankelijk adviesbureau bestaat uit tachtig professionals waarvan er bijna zestig op de loonlijst staan. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5213674). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.