Managed hosting door True

Apple trekt update iOS 8 terug

 

Storing mobiel

Apple heeft de recent uitgebrachte update van zijn besturingssysteem iOS 8 (iOS 8.0.1) alweer ingetrokken. Gebruikers klaagden over netwerkproblemen en storingen van de scanner voor de vingerafdruk nadat ze het besturingssysteem hadden geüpdatet. Inmiddels heeft Apple work-arounds gepubliceerd.

Het is nog niet bekend waardoor de problemen met de update van het os voor de mobiele apparatuur van Apple precies zijn ontstaan.

Begin augustus 2014 maakte aartsrivaal Microsoft een soortgelijke uitglijder. Gebruikers van besturingssysteem Microsoft Windows 8.1 meldden storingen, nadat ze een update van het systeem hadden uitgevoerd. Ook Microsoft hield de lippen stijf op elkaar over de oorzaak van de storingen.

Volgens Computable-lezers die reageerden op de storingen bij Microsoft ligt de oorzaak mogelijk in gebrekkige tests van de updates. Maar andere lezers zijn coulanter naar de os-leveranciers. R. Stuurman: 'Heeft iemand zich ooit wel eens een voorstelling gemaakt van de oneindige combinatie van hard- en software waarop deze updates getest moeten worden? Nee? Laten we dan even ophouden met het bashen...'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5177020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.