Managed hosting door True

Skool levert basisscholen Zyxel-apparatuur

 

Zyxel

Skool Automatisering gaat aan vijftien Friese basisscholen van Stichting Nije Gaast switches en firewalls leveren van netwerk- en communicatieleverancier Zyxel. Het gaat hierbij om Zyxel GS1910 smart managed switches en Zyxel Zywall 110 vpn-firewalls. Deze switches en firewalls worden volledig op afstand beheerd door Skool Automatisering. De basisscholen krijgen een stabiel en beveiligd netwerk, waarop de honderdzeventig leraren onder andere kunnen samenwerken aan documenten.

De Zyxel GS1910 smart managed switches ondersteunen de wlan-omgevingen in de scholen met gigabit snelheden. Het netwerk wordt beveiligd met Zywall 110 vpn-firewallrouters. De firewalls zorgen voor een veilige toegang van leraren en leerlingen op het netwerk. Ook verbinden zij de scholen met clouddiensten, zoals Office 365 en een groot aantal educatieve softwaretitels. Dankzij het Skoolcontrol it-beheersysteem kan Skool Automatisering het netwerk op afstand volledig beheren.

De Zyxel-netwerkswitches zijn uitgerust met Layer 2-functies, zoals high-speed gigabit Ethernet (GbE) to desktop, (optioneel) 10 GbE uplink en Power over Ethernet (PoE)-technologie, waardoor ze zorgen voor een hoge prestatie van het netwerk. Ze zijn specifiek bedoeld voor het beheer van netwerkverkeer, security management en power management. De Zyxel-switches ondersteunen applicaties en apparatuur die veel breedband gebruiken binnen ip-netwerken, nieuwe clouddiensten, mobiele netwerken en het nieuwe internetprotocol IPv6.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5153307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.