Managed hosting door True

Kaseya koopt Scorpion Software voor IDaaS

 

Overname

Kaseya, leverancier van it-systeembeheersoftware, neemt Scorpion Software over, een leverancier van geïntegreerde tweefactor-authenticatie-, single sign on- en wachtwoordbeheeroplossingen. De toevoeging van de Authanvil-producten van Scorpion Software aan de oplossingen van Kaseya zorgt voor een cloudgebaseerd it-beheer- en securityaanbod op basis van de identity management as a Service (IDaaS)-oplossing van Kaseya.

Scorpion Software biedt naar eigen zeggen de enige identity- en access-oplossing die geïntegreerde tweefactor-authenticatie met wachtwoordbeheer en single sign on biedt. Bedrijven zijn hiermee snel en eenvoudig in staat veilige toegang tot alle applicaties te bieden en te beheren. Door de combinatie claimt Kaseya de eerste uitgebreide en geïntegreerde security- en it-beheer as a service-oplossing te bieden in de branche. Kaseya zet de technologie van Scorpion Software ook in voor het eigen productportfolio.

‘Identity- en access-management zijn van enorm groot belang geworden’, zegt Kaseya-ceo Yogesh Gupta. ‘Als gevolg van identiteitsdiefstal en ongeautoriseerde toegang zoeken bedrijven wereldwijd naar oplossingen die hun systemen en gevoelige data beschermen tegen aanvallen. Meer dan vijfhonderd klanten over de gehele wereld, waaronder ook in Nederland, gebruiken de Authanvil-producten van Scorpion Software. Door de overname van dit bedrijf bieden we onze klanten de meest uitgebreide en geavanceerde oplossing die er is om deze uitdagingen aan te pakken. We integreren het in ons it-beheerproduct.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5149215). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.