Managed hosting door True

Oud-3Com-directeur benoemd tot CEO bij Ascure

 

Op het Europese hoofdkantoor van Ascure te Gent is Dirk Bosmans in dienst getreden in de functie van chief executive offficer.

Ascure is een onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van informatiebeveiliging. De onderneming heeft een Nederlandse vestiging te Nieuwegein.

Ascure’s nieuwe CEO is afkomstig van 3Com, waar hij de afgelopen acht jaar in verscheidene management-posities werkzaam is geweest, laatstelijk als danaging director 3Com Benelux. Eerder was Bosmans bij de netwerkleverancier director EMEA reseller sales. Daarvoor was hij in diverse sales en marketingfuncties werkzaam bij U.S. Robotics en Xircom Europe. Hij brengt meer dan 14 jaar internationale en nationale ervaring in de ICT-sector naar Ascure.

Bosmans is de opvolger van Arne van Balgoijen, die zijn operationele taken overdraagt om zelf een meer strategische rol bij de Ascure te gaan spelen. ‘Met Dirk Bosmans hebben we de juiste persoon gevonden om de verdere professionalisering van onze organisatie in goede banen te leiden. Zijn internationale ervaring hebben we nodig om onze ambitieuze expansiewensen te realiseren,’ aldus Van Balgoijen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/514394). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.