Managed hosting door True

T-Systems biedt testdienst voor SAP-Hana-klant

 

SAP HANA SAPPHIRE MADRID

Ict-dienstverlener T-Systems en softwarereus SAP breiden hun samenwerking uit met een nieuwe dienst. T-Systems levert test-trajecten op basis van het SAP Hana in-memory-database-platform. Zo kunnen geïnteresseerde bedrijven die omgeving eerst testen voordat ze een volledige implementatie in gang zetten.

Volgens T-Systems dekken de tests het gehele applicatie-landschap en ontstaat ook in een korte periode een representatief beeld van de opbrengsten van SAP Hana. SAP: 'Met Hana nemen bedrijven slimmer en sneller beslissingen. Dit is mogelijk door real-time analyses en rapportages, gecombineerd met versnelde bedrijfsprocessen. De software helpt organisaties om real time overzicht te houden op de bedrijfsvoering.'

SAP benadrukt dat het naast de reguliere bedrijfsvoering ook draait om simulatie, planning, uitvoering, analyse en de mogelijkheid om direct voorspellingen te doen over bedrijfskritische processen.

SAP en T-Systems hebben de afgelopen jaren een intensieve samenwerking opgebouwd. Ze werken onder meer samen aan de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties op basis van SAP voor mobiele apparaten. T-Systems verplaatste in 2012 ook verschillende lokaal geinstalleerde SAP-paketten van oliemaatschappij Shell naar een cloud-infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5135645). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.