Managed hosting door True

T-Systems simuleert cyberaanval bij bedrijf

 

T-Systems introduceert de cyber incident-simulatie. Met deze nieuwe managementtool kunnen bedrijven hun weerbaarheid tegen cyberaanvallen toetsen. Het doel is om directies bewuster te maken van de impact die cybercriminaliteit heeft op de bedrijfsvoering. T-Systems is gespecialiseerd in it-security en adviseert directies hoe zij hun organisatie beter kunnen beschermen.

Securityexperts van T-Systems hebben de tool ontwikkeld, dat met realistische en bedrijfsspecifieke scenario’s toetst of organisaties zijn voorbereid op cyberaanvallen. De test is bedoeld voor C-level management, omdat zij direct bedrijfskritische beslissingen moeten kunnen nemen in geval van een cyberaanval.

De simulatie maakt duidelijk wat de impact is op de bedrijfsprocessen, de gevolgen voor de business en de reputatie van de onderneming. Mogelijke risico’s en dreigingen binnen en buiten de organisatie worden in kaart gebracht. Het uiteindelijke doel is een cybersecuritystrategie voor de hele organisatie te ontwikkelen en uit te voeren. T-Systems heeft al specifieke simulaties ontwikkeld voor grote bedrijven zoals Deutsche Bahn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5085950). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.