Managed hosting door True

GMT Distribution tekent Avocent op

 

Per 12 maart 2005 is GMT Distribution distributeur voor de Nederlandse markt van het product Equinox geworden, wat verder gaat onder de naam Avocent - Equinox Product Group.

Equinox biedt seriële connectivity voor diverse omgevingen, zoals winkelomgevingen, restaurants, industriële omgevingen en zo meer. Otto Prinsen, hoofdverantwoordelijke van de Nederlandse vestiging: ‘We zijn enorm blij met GMT Distribution, omdat daar erg veel kennis en ervaring rondloopt, die direct toepasbaar zijn in onze doelmarkt. GMT Distribution voert geen concurrerende lijnen en zal dus een enorme focus hebben. Met de komst van de nieuwe lijnen rond de zomer kunnen we extra power in de Nederlandse markt zeer goed gebruiken.’

In de zomer van 2005 zal Avocent Equinox met een nieuwe lijn wireless onscreen-producten komen, die los van de bestaande lijn van seriële connectivity gaat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/506643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.