Managed hosting door True

IT-dienstverleners Stepco en Advo IT fuseren

 

It-dienstverleners Stepco uit Ittervoort en de AdVo IT Group uit Houten zijn gefuseerd. Door krachten te bundelen verwachten Stepco en AdVo IT hun klanten beter te ondersteunen op het gebied van ict-beheer en clouddienstverlening. De handelsnamen Stepco en AdVo IT Group blijven naast elkaar bestaan. Beide ondernemingen, die zich richten op het midden- en kleinbedrijf, vallen onder de Stepco Group. Die bestaat verder uit de dochterbedrijven Schooldesk en Help-IT. De transactie is financieel ondersteund door Greenfield Capital Partners.

Het in 1993 gestarte Stepco is gespecialiseerd in it-beheer- en clouddiensten. Advo IT, opgericht in 1999, legt dataverbindingen aan en biedt ook clouddiensten. Gezamenlijk bedienen beide bedrijven zo'n vijfhonderd klanten in het mkb. Er werken naar schatting ruim honderd man bij het nieuwe ict-bedrijf.

Ict-ondernemer Govert van Driel gaat leidinggeven aan de combinatie van beide bedrijven. Naast Govert van Driel bestaat het management van de nieuwe onderneming uit de huidige directie van Stepco, onder leiding van Paul de Meulemeester, aangevuld met Richard de Vos, directeur van Advo IT.

Naast Greenfield Capital Partners participeren ook de directieleden in de nieuwe onderneming. Met een kapitaalkrachtige investeerder als Greenfield aan boord worden nieuwe overnames niet uitgesloten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5006627). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.