Managed hosting door True

BIT stopt support op WinRoute Pro netwerkfirewall

 

BIT verleent vanaf 31 maart 2005 geen support meer op versie 4 van Kerio WinRoute Pro, de netwerk firewall van Kerio Technologies.

Op 31 maart 2004 stopte Kerio al met de ontwikkeling van dit product, maar BIT besloot nog een jaar door te gaan met het leveren van ondersteuning. BIT adviseert klanten die nog steeds versie 4 van Kerio WinRoute Pro gebruiken, te upgraden naar actuele producten van Kerio.

Kerio Technologies besloot destijds te stoppen met de ontwikkeling van WinRoute Pro omdat de functionaliteit van het firewall- en mailserver gedeelte zo ver was uitgebreid, dat Kerio besloot deze twee delen los van elkaar verder te ontwikkelen. Van de nieuwe producten, Kerio Mailserver en Kerio Winroute Firewall, is al enige tijd versie 6 leverbaar. Aan deze nieuwe producten is veel nieuwe functionaliteit toegevoegd waaronder agendafunctionaliteit, IMAP, een uitgebreide webinterface in de Kerio Mailserver. De Kerio Winroute Firewall beschikt over protocol inspectie en een VPN server. De installatie en configuratie van de mailserver en firewall is nog steeds even eenvoudig.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/499148). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.