Managed hosting door True

CA en Iomega sluiten OEM-overeenkomst

 

Computer Associates en Iomega hebben een OEM-overeenkomst gesloten voor de levering van een allesomvattende oplossing met back-up, herstel, archivering, databeveiliging en een virusscanner voor MKB-ondernemingen die werken met Microsoft Windows Small Business Server 2000/2003.

De nieuwe oplossing heet Small Business Server (SBS) Data Protection en is vanaf maart verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). SBS Data Protection is een alles-in-eenoplossing, een combinatie van Iomega-hardware en CA-software, die voorziet in een complete bescherming voor MKB ondernemingen. Het pakket omvat één exemplaar van CA BrightStor SBS Premium Edition (met vijf eTrust-antiviruslicenties en vijf desktop- of notebooklicenties MKB ondernemingen), één Iomega REV Drive 35GB/90GB External USB 2.0 Drive en vijf verwijderbare REV-disks 35GB/90GB. De geïntegreerde software voor disaster-recovery maakt van SBS Data Protection de meest complete MKB oplossing die sneller draait, minder kost en de gegevens beter beveiligt dan de traditionele tapedrives.

De nieuwe oplossing richt zich in eerste instantie tot MKB ondernemingen die momenteel werken met back-ups op tape en een sneller en betrouwbaarder back-upsysteem nodig hebben, met de bekroonde CA-beveiliging voor server en werkstations, of tot kleine bedrijven die een goedkope server met Microsoft SBS lanceren en nood hebben aan een waterdichte beveiliging van hun gegevens op de server en de werkstations, met inbegrip van back up en virusbescherming voor e-mail en databasegegevens, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. De verwijderbare REV-drives van Iomega stellen kleine bedrijven bovendien in staat ‘s nacht een volledige back up te maken zonder dat ze incrementele of differentiële back-upprocessen moeten starten.

‘Samen met CA spelen wij in op de vraag van de eindgebruiker naar betaalbare totaaloplossingen voor databeheer,’ zegt Ulrike Tegtmeier, vice president international en managing director bij Iomega. ‘Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen genieten van uitzonderlijke prestaties die normaal voorbehouden zijn voor grote organisaties met een volledige nachtelijke back up, antivirussoftware en disaster-recovery. Met zijn snelheid, zijn betrouwbaarheid, zijn gebruiksgemak, zijn modulariteit en zijn lage kostprijs voldoet SBS Data Protection perfect aan de back-up behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen. De uitgebreide beveiliging betekent dat de MKB ondernemingen zich voortaan geen zorgen meer hoeven te maken en op beide oren kunnen slapen: hun kostbare gegevens zijn veilig en beschikbaar.’

SBS Data Protection wordt geleverd met CA-software voor back up en virusbescherming. BrightStor ARCserve Backup 11.1 for Microsoft Small Business Server vormt een complete databeveiligingsoplossing voor kleine bedrijven door 24 uur op 24 te voorzien in een betrouwbare en schaalbare databeveiliging voor alle kritieke bestanden op de Small Business Server van Microsoft en alle aangesloten clients. eTrust Antivirus staat borg voor bescherming op bedrijfsniveau tegen nagenoeg alle vormen van malware en dure virusaanvallen.

‘CA streeft naar samenwerking met OEM-partners om in te spelen op de specifieke IT behoeften van de MKB ondernemingen en wij geloven dat de gecombineerde oplossing van Iomega en CA beantwoordt aan de behoeften van moderne MKB ondernemingen op het vlak van databeheer en databeveiliging,’ zegt Tim Goodwin, OEM-salesmanager van CA voor EMEA. ‘We lossen onze belofte in en brengen een productportefeuille voor MKB’s op de markt, met producten die hun IT-omgeving feilloos beschermen, zodat ze zich volop kunnen concentreren op hun kernactiviteit.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/499108). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.