Managed hosting door True

Evolve en Mercom tekenen distributieovereenkomst

 

Evolve en het Amerikaanse Mercom hebben onlangs een distributieovereenkomst getekend voor de Nederlandse markt. Evolve zal het gehele Mercom Audiolog Voice Logging productenpakket via haar partners gaan leveren, inclusief diensten als verkoopondersteuning, installatie en onderhoud.

Evolve en Mercom hebben een meerjarige distributieovereenkomst getekend voor de Nederlandse markt. Mercom is fabrikant van de succesvolle Audiolog producten voor Voice Logging. Met de Audiolog producten kunnen gelijktijdig gesprekken worden opnemen tot vele tientallen lijnen. ‘Wij waren reeds actief op de Nederlandse markt via enkele resellers,’ zegt Christopher Wood, EMEA channel manager van Mercom.

‘Nu Evolve is aangesteld als distributeur kunnen we deze resellers beter ondersteunen met locale sales support en installatie en onderhoud,’ zegt Herman Tonis, managing director van Evolve. ‘Daarnaast hopen we met de aanstelling van Evolve meer resellers te bereiken die aan de groeiende vraag naar onze producten kunnen voorzien.’

Evolve is sinds jaar en dag value added distributeur voor Voice Logging producten en diensten in de Benelux. Evolve levert via partners en resellers. ‘Wij hebben een flink marktaandeel met producten van de marktleider NICE maar willen ook graag aan de vraag naar compactere configuraties, meer economische systemen en koppelingen op basis van VoIP invullen,’ zegt Tonis. ‘Nu we ook distributeur van Mercom zijn kunnen we onze bestaande partners beter van dienst zijn en kunnen wij nieuwe marktsegmenten betreden’

De markt voor Voice Logging systemen in Nederland groeit snel. Organisaties hebben in toenemende mate behoefte aan het opnemen en kunnen reproduceren van telefoongesprekken. Daarnaast ontstaat er regelgeving die er voor zorgt dat er geïnvesteerd wordt in professionele opname en weergave systemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/489043). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.