Managed hosting door True

Zeven Demon-resellers behalen 'Halo Partner'-status

 

Demon heeft zeven resellers de Demon 'Halo Partner'-status toegekend voor de resultaten die in 2004 zijn behaald. De bijbehorende awards worden ieder jaar uitgereikt aan resellers die bovengemiddelde prestaties leveren.

De resellers die dit jaar een award hebben ontvangen voor hun uitmuntende prestaties zijn: Amend Consultancy & Solutions, CSS Solutions, Fiscameron, Nemesys, Allinco, Dewi en Infotheek Networks.

Voor het verkrijgen van de Demon Halo Partner-status is niet alleen de omzet die de reseller genereert belangrijk, maar ook de inzet en motivatie van de aangesloten wederverkopers. De uitkering van een eindejaarsbonus en extra operationele en financiële ondersteuning op het gebied van marketing zijn voordelen waarvan de Demon Halo Partners profiteren.

Volgens Jack van der Velde, algemeen directeur bij Amend Consultancy & Solutions, dat onderdeel is van Unit 4 Agresso, is het belangrijk om met leveranciers samen te werken die een goede kwaliteit kunnen leveren. ‘Amend adviseert haar klanten gebruik te maken van Demon-producten. In een dergelijk partnership moet je vertrouwen in elkaars kennis en kunde hebben. Het is goed dat Demon haar waardering voor de samenwerking uitspreekt en wij zijn er trots op dat we deze status hebben bereikt.’

‘Vanaf februari 2005 gelden strenge criteria voor het in aanmerking komen voor de Demon Halo Partner-status,’ zegt Philip van Leeuwen, reseller manager bij Demon. ‘Op basis van die criteria hebben wij dit jaar zeven partners deze status toegekend. Wij rekenen erop dat volgend jaar zelfs meer dan zeven partners de Halo Partner-status zullen ontvangen. Als ik kijk naar de meest recente prestaties in het nieuwe jaar dan ziet het er veelbelovend uit.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/486814). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.