Managed hosting door True

D-Link benoemt nieuwe reseller account manager

 

D-Link, wereldwijd leverancier van netwerkapparatuur, heeft Jaco van der Sman benoemd tot reseller account manager Nederland.

In deze functie gaat Van der Sman zich primair bezighouden met de commerciële en technologische begeleiding van de value-added resellers (VAR’s). Door samen met de VAR’s succesvolle projecten te initiëren en uit te voeren, kunnen klanten de voordelen van de D-Link-producten maximaal benutten, zeker op het gebied van D-Links gigabit-switching en security-producten. Naast het versterken van de relaties met bestaande partners gaat Van der Sman ook op zoek naar nieuwe VAR’s en educatiepartners. D-Link heeft in meerdere Europese landen in de educatiesector reeds veel projecten kunnen invullen door een combinatie van de juiste partners en de juiste prijs/kwaliteitverhouding van de producten. Recente voorbeelden hiervan zijn Educnet in Frankrijk en Universiteit Syddansk in Denemarken.

‘Hoewel ik een belangrijk deel van mijn werkervaring heb opgedaan op het vlak van networking, is het uitgebreide D-Link-portfolio een uitdaging,’ zegt Jaco van der Sman. ‘D-Link heeft een duidelijke strategische keuze gemaakt om de kanaalstrategie op alle vlakken te versterken en uit te bouwen. Inmiddels is er een sterk team aanwezig, dat de slagkracht in de markt vergroot. Binnen dat team kan ik een concrete bijdrage leveren door me volledig toe te leggen op de ondersteuning van VAR’s. Op die manier wil ik de verkoop van D-Link-oplossingen in de Nederlandse markt een aantoonbare impuls geven.’

Jaco van der Sman heeft ruime ervaring op het gebied van networking. Voordat hij in dienst trad bij D-Link, vervulde hij verschillende functies bij Azlan Network Distribution. Bij Azlan was hij onder andere coördinator inside sales en later als account manager verantwoordelijk voor de 3Com-lijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/486599). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.