Managed hosting door True

CGI en Powertopay helpen RBS met overgang SEPA

 

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft de hulp van automatiseerder CGI ingeroepen om de overstap naar de Europese betaalstandaard SEPA te ondersteunen. CGI biedt voor deze migratie een 'one-stop-shop'. Het bedrijf rolt zijn conversieoplossing SEPA Fallback Service uit in samenwerking met Powertopay, een automatiseringsbedrijf uit IJsselstein dat software voor betaaldiensten en mandaatbeheer levert. CGI sloot eerder al een contract met de Rabobank waarin het klanten van de Rabobank adviseert over de migratie naar SEPA.

SEPA, een plan van de Europese Unie, staat voor Single Euro Payments Area. In februari 2014 gaat deze standaard voor zowel de contante euro als de digitale euro officieel in. 

Via de CGI SEPA one-stop-shop is het voor zakelijke klanten van RBS mogelijk om versneld SEPA-bestendig te worden, zonder dat de bedrijfsvoering in gevaar komt, beweert de automatiseerder. CGI zorgt met deze conversieoplossing ervoor dat betaal- en incassobestanden kunnen worden geconverteerd naar het vereiste formaat van SEPA. De rapportages en het uitwisselen van de bestanden met banken zijn dan volledig geautomatiseerd en de overschrijvingen voldoen aan de SEPA-eisen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4793720). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.