Managed hosting door True

Atos IM gaat verder als Schaekel & Partners

 

Vrouwelijke manager

Atos Interim Management gaat verder onder de naam Schaekel & Partners. Het interim- & wervingmanagementbureau uit Utrecht koppelde zich begin dit jaar na een management-buyout los van ict-dienstverlener Atos. Schaekel & Partners richt zich op het topsegment in de vakgebieden Operations en ICT en regelt de invulling van de zwaardere management- en directiefuncties op tijdelijke of vaste basis.

Atos vond dat het wervingsonderdeel niet meer tot de kernactiviteiten behoorde en bereikte met de vier partners van het bureau een overeenstemming tot een managementuitkoop. Het viertal, Piet Hein de Sonnaville, Hans Buijze, Marleijn de Groot en Edwin Reijntjes, hebben hun ervaring op het gebied van interim management en werving opgedaan bij onder andere Atos en KPMG, met een focus op de vakgebieden Operations en ICT.

De kracht van Schaekel & Partners ligt niet zozeer in het tegenwoordig populaire online matching, maar in het opgebouwde persoonlijke netwerk van interim managers met ervaring in vrijwel alle marktsectoren, vindt het bureau. Piet Hein de Sonnaville: 'Bedrijven kunnen bij ons rekenen op gedegen kennis van de markt en een uitgebreid netwerk. We struinen dus niet het internet af op zoek naar geschikte kandidaten, maar kennen hen persoonlijk.'

Opdrachtgevers van Schaekel & Partners zijn zowel bedrijven in het midden- en kleinbedrijf als beursgenoteerde ondernemingen. Ook is het bureau verantwoordelijk voor de uitgave van de Interim Index, een periodiek onderzoek dat laat zien waar de vraag naar en de behoefte aan tijdelijk management liggen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4750173). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.