Managed hosting door True

BPM-specialist TMNS neemt Empiry in Servië over

 

Handen schudden

TMNS, met kantoren in Nederland, Duitsland en Zwitserland, breidt uit in Servië. De it-dienstverlener neemt branchegenoot Empiry uit Novi Sad over. Tegelijk is er een nieuw kantoor in deze Servische stad geopend. Beide partijen werkten al samen op het gebied van oplossingen voor business process management (bpm) en integratieplatforms. Doel van de overname is om het samenwerkingsmodel bij een bredere groep klanten in te zetten.

Het Haagse TMNS, opgericht in 2002, is partner van softwarepartijen als Tibco, Software AG, Oracle, Aurea en Progress. Het bedrijf helpt klanten met gespecialiseerde oplossingen op het gebied van integratie en bpm. Daarbij gaat het onder andere om het inrichten van competence centers voor it-integratie, het implementeren van ordermanagement en fulfillment-oplossingen en het opzetten van servicegeoriënteerde omgevingen.

Algemeen directeur Bert Schaap van TMNS verwacht dat de vraag hiernaar de komende jaren nog sterk zal toenemen. Met de overname Empiry versterkt TMNS zijn team met in dit veld ervaren architecten, ontwikkelaars en adviseurs.

TMNS zal zich met Empiry blijven richten op het leveren van oplossingen aan telecombedrijven, financiële instellingen, energiebedrijven en multinationals. De it-dienstverlener is al actief in de  Benelux, Duitsland en Zwitserland en wil nu ook een positie in Centraal-Europa opbouwen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4740104). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.