Managed hosting door True

IBM benoemt becom tot international business partner

 

Vanaf vandaag is becom als International IBM Business Partner geautoriseerd om IBM producten zowel in Nederland, Duitsland als Zwitserland aan te bieden.

'De International Business Partner overeenkomst biedt een uitstekende basis om onze internationale expansie strategie consequent voort te zetten. Concreet betekent het dat wij als first tier business partner het complete IBM productportfolio aan klanten en (software-) partners tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden kunnen aanbieden in alle landen waar wij opereren. Naast Duitsland kunnen wij ons ook in Nederland en Zwitserland als totale IT infrastructure solution partner positioneren', aldus Terence Bruyn, CEO van The becom Group Holding B.V.
In lijn met de strategie van Big Blue kan becom op basis van deze autorisatie het oplossingenportfolio uitbreiden. "Met strategische partners, die in ons Valuenet gebundeld zijn, bieden wij onze klanten oplossingen op ieder IBM platform, precies afgestemd op de individuele behoefte van de klant", vervolgt Bruyn.

De ingeslagen weg van becom werpt zijn vruchten af: zo werd de International Business Partner enkele weken geleden in Duitsland tot IBM Bestseller 2004 verkozen. Deze unieke benoeming is de beloning voor hoge bekwaamheid, klantgeori├źnteerde services als ook de durf het ondernemersrisico aan te gaan om internationaal te groeien. Een totaalaanbod aan oplossingen, gebundelde know how en geoptimaliseerde toeleveringskanalen zijn slechts enkele van de voordelen die klanten van becom in Duitsland, Nederland en Zwitserland van ons kunnen verwachten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/465304). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.