Managed hosting door True

Florence Zorg kiest RES Automation Manager

 

Zorg

Beheersoftwareleverancier RES Software heeft Automation Manager bij Florence Zorg geïmplementeerd. RES Automation Manager rolt alle applicaties binnen de Citrix-omgeving van Florence Zorg automatisch uit op de tweeduizend thin clients van de medewerkers. Florence Zorg heeft voor RES Automation Manager gekozen vanwege de lage investerings- en onderhoudskosten en de beperkte kennis die nodig is voor de bediening van de oplossing.

Florence Zorg biedt zorg en advies zowel thuis, in woonzorgcentra en verpleeghuizen als bij consultatiebureaus voor alle inwoners van Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. RES Automation Manager vervangt de oude oplossing van Florence Zorg waar veel specialistische kennis voor nodig was en waar de zorginstelling een extra fte aan had moeten nemen om deze naar behoren te laten functioneren.

Microsoft Windows

RES Automation Manager maakt het mogelijk om veranderingen in een Microsoft Windows-omgeving gecontroleerd, vanaf een centrale console door te voeren. De steeds terugkomende taken worden geautomatiseerd. Daarbij wordt rekening gehouden met afhankelijkheden (waarmee de impact van wijzigingen en onderhoud beter gecontroleerd kan worden). Uniek is de mogelijkheid om taken gecombineerd uit te voeren waarbij de uitkomst van een taak invloed heeft op het vervolg.

‘Niet langer betalen wij een hoge uurprijs voor support bij vragen of problemen’, zegt Marc van Buuren, hoofd automatisering bij Florence Zorg. ‘Ook de initiële investeringskosten van RES Automation Manager zijn lager dan die van onze oude oplossing. Daarnaast is de benodigde kennis van RES Automation Manager beperkt. Het was uitsluitend een kwestie van de implementatie van een paar dagen. Wij hebben dus ook geen hoge onderhoudskosten wat ons tijd en extra mankracht heeft bespaard.’

Workspace Manager

Tijdens de implementatie van RES Automation Manager heeft Florence Zorg ook RES Workspace Manager uitgerold. Florence Zorg werkte voor een deel van de organisatie al met RES PowerFuse (nu RES Workspace Manager), maar heeft met de uitrol van RES Workspace Manager nu ook een volledig centraal beheerde user workspace.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4652631). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.