Managed hosting door True

Kaseya sluit reseller-contract met Comparex

 

Handen schudden

Kaseya sluit een wederverkoper-overeenkomst met Comparex, specialist in software-licensing en software asset management. Op basis van de overeenkomst neemt Comparex het Kaseya-softwareportfolio in zijn aanbod op. Kaseya, leverancier van software voor het automatiseren voor het beheer van ict-systemen, heeft inmiddels trainingen verzorgd bij de licentiespecialist. De partnerovereenkomst gaat vanaf 2013 van start.

Kaseya zegt voor wat betreft het kanaal te kiezen voor een gecombineerde strategie van directe verkoop en samenwerking met geselecteerde partners. In Comparex denkt het bedrijf een partner te hebben gevonden die meerwaarde kan leveren in verschillende sectoren als het gaat om licentiebeheer. 

Volgens Comparex is Kaseya is een relatieve nieuwe, innovatieve speler op het gebied van it-beheer, die met zijn producten een aanvulling betekent voor het bestaande portfolio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4619229). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.