Managed hosting door True

Easynet benoemt nieuwe sales director Nederland

 

Easynet Nederland heeft Paul Hauptmeijer benoemd tot sales director. In deze functie zal Hauptmeijer leiding geven aan de salesorganisatie van Easynet in Nederland en verantwoordelijk zijn voor de verkoopresultaten en de verdere groei van de zakelijke breedband netwerkprovider in Nederland.

Paul Hauptmeijer is afkomstig uit de telecomsector en heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met telecomnetwerken en voice- en datacommunicatie, zowel landelijk als internationaal. Hauptmeijer is bij Datatrak Europe verantwoordelijk geweest voor business development en strategie. Bij KPN Lease heeft Hauptmeijer de rol vervuld van managing director en daarvoor is hij bij KPN Telecom werkzaam geweest als global account manager en vervolgens als corporate account director. De laatste functie van Paul Hauptmeijer was algemeen directeur bij KPN Lease. Deze dochteronderneming heeft hij verkocht aan Rabo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/458330). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.