Managed hosting door True

Microsoft levert vanaf december bedrijven 2013-versie

'Office-apps Android, iOS, Mac OS en Symbian'

 

Oeps

Softwareleverancier Microsoft ontwikkelt voor het nieuwe kantoorsoftwarepakket Office 2013 ook apps voor de besturingssystemen Android en iOS. Daarnaast schijnt het bedrijf te komen met versies voor Mac OS en Symbian. Dit beweert althans een Tsjechische productmanager van Microsoft. Het hoofdkantoor van de softwaregigant zegt dat de berichtgeving van de lokale vestiging niet klopt. Blijkbaar heeft de Tsjechische vestiging zijn mond voorbij gepraat.

Toch heeft technologiewebsite The Verge een persbericht ingezien dat het Tsjechische Microsoft-kantoor binnenkort wilde gaan uitzenden. Hierin worden aanvullend nog Mac OS en Symbian genoemd, nadat productmanager Petr Bobek de beschikbaarheid voor Android en iOS al bij een perspresentatie had toegelicht. Het hoofdkantoor van Microsoft schaart zich niet achter de uitlatingen van hun Tsjechische vestiging. Wel bevestigt het softwarehuis dat het nieuwe Officie beschikbaar komt voor Android-telefoons en iOS. Een officiële introductiedatum staat niet vast.

Introductiedatums

Toch zijn er in Tsjechië keiharde datums genoemd. Zo zullen de apps voor de Office-versies voor Android, iOS, Mac OS en Symbian vanaf maart 2013 beschikbaar komen. Office 2013 zelf komt al in december 2012 voor bedrijven op de markt. De consumentenversie schijnt vanaf februari 2013 verkocht te gaan worden. Office 365 en andere Office-diensten zullen net als de apps maart 2013 beschikbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4571703). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.