Managed hosting door True

Equant en Hummingbird samen in IP VPN en services

 

Equant heeft een driejarige IP VPN-overeenkomst getekend met Hummingbird. Het contract omvat ook consultancy en professional services.

De IP VPN-oplossing integreert de kantoren van Hummingbird op een veilige manier, waardoor bedrijfskritieke applicaties zoals CRM en ERP effectief gebruikt kunnen worden. De overeenkomst onderstreept Equant’s strategie om wereldwijd op maat gemaakte, geïntegreerde communicatiediensten op basis van IP VPN aan te bieden. Equant richt zich met name op het uitbreiden van zijn klantenbestand in Noord-Amerika.

Na een grondig evaluatieproces koos Hummingbird voor Equant’s op MPLS (Multi-Protocol Label Switching) gebaseerde IP VPN-oplossing. De volledig door Equant beheerde oplossing zal twintig Hummingbird-kantoren in Canada, de V.S., Europa, Japan, Zuid-Korea, Singapore en Australië met elkaar verbinden. Overige diensten die geleverd worden zijn Extended Service Management, Project Management, Application Performance Analysis en Professional Services Consulting. Ook heeft Hummingbird Equant gevraagd advies te geven over zijn messaging-systeem en overweegt het bedrijf Equant’s voice- en videospecifieke classes of service (CoS) voor IP VPN in te zetten. Zo kan het voice- en videoverkeer op een kostenefficiënte manier met data- en IP-communicatie geconvergeerd worden.

‘Met vijf classes of service voor verkeersprioriteiten en plug and play-mogelijkheden voor onze kantoren verbetert Equant’s IP VPN-oplossing onze applicatieomgeving,’ zegt Leo Heffernan, vice president of Information Technology bij Hummingbird. ‘Bovendien heeft de oplossing de integratieproblemen waar een bedrijf van onze grootte mee kampt, vereenvoudigd. De consultants van Equant hebben ons geholpen bij het ontwerpen van de beste oplossingen voor onze specifieke behoeften. Voor het uitbreiden van de mogelijkheden en omvang van ons netwerk hebben we de beschikking over een pakket Professional Services.’

‘Ons contract met Hummingbird is een goed voorbeeld van hoe we middels onze consultatieve benadering nauwe relaties opbouwen met klanten,’ aldus Sean Connolly, vice president, North America Direct Sales bij Equant. ‘Bij het analyseren van Hummingbird’s essentiële behoeften hebben we nauw samengewerkt. We hebben een oplossing gevonden die hen helpt Total Cost of Ownership te verlagen en Return On Investment te maximaliseren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/454646). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.