Managed hosting door True

Distributeur ETC introduceert Professional Services

 

Ict-distributeur ETC in Bodegraven start ETC Professional Services. Hiermee speelt ETC in op de groeiende vraag naar additionele kennis en resources voor resellers. Het gaat daarbij om kennis van oplossingen van IBM, Citrix, HP, Huawei, VMware en de verschillende ecosystemen. Resellers kunnen hiervoor een beroep doen op experts van ETC.

Resellers hebben volgens ETC-directeur Henk Snijders bij tijd en wijle behoefte aan extra kennis. 'Zij investeren graag in een bredere kennis en kunde, maar de complexiteit van de oplossingen dwingt ze vaak tot focus. Als de klant dan vraagt om specifieke oplossingen en dito kennis, dan kan er een kennistekort ontstaan.'

Resellers kunnen een beroep op ETC doen voor een zogeheten proof of concept, een healthcheck of andere complexe projectonderdelen waarvoor de kennis onvoldoende of in het geheel niet aanwezig is.

Abonnement

Directeur Wilco van der Wel van ict-dienstverlener 2Systems is blij met de extra diensten die ETC wil bieden. 'De kennis van complexe oplossingen en de additionele resources in combinatie met workshops en trainingen, is een uitkomst.' De dienstverlening wordt afgerekend op basis van een abonnement. 'De stap voor ons om een nieuwe oplossing te adopteren of een bestaande oplossing op te schalen en in kennis te investeren is nu kleiner.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4525910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.