Managed hosting door True

SAP-dienstverlener TopForce is failliet

 

Failliet

SAP-dienstverlener TopForce uit Rotterdam blijkt op 15 mei 2012 failliet te zijn verklaard door de rechtbank van Amsterdam. Het bedrijf werd vorig jaar nog overgenomen door concurrent Magnus uit Naarden. Wat er met de medewerkers van TopForce gaat gebeuren, is vooralsnog onduidelijk.

TopForce had het al enige tijd moeilijk in de dienstverleningsmarkt voor bedrijfssoftware. Zo werd begin april 2011 bijna een kwart van het personeel ontslagen. Reden voor het ingrijpen was het uitblijven van de door het management verwachte opleving van de vraag naar SAP-diensten. Eind april 2011 nam branchegenoot Magnus het kwakkelende bedrijf over. Magnus wilde met de overname van TopForce zijn aanbod en kennis van SAP-bedrijfssoftware vergroten.

Het is niet bekend hoe het verder gaat met TopForce. Curator mr Roel Slotboom van Schaap & Partners uit Rotterdam was niet in staat om vragen te beantwoorden. Ook managing director Edwin Ardon van Magnus was onbereikbaar.

Het in 1999 opgerichte TopForce richtte zich voornamelijk op advisering over business intelligence (bi), portals en content management systemen (cms). Het is onder andere SAP-partner voor Netweaver en business intelligence van Business Objects.

Overdracht

Het faillissement, dat in eerste instantie werd uitgesproken door de rechtbank in Amsterdam, is overgedragen aan de rechtbank van Rotterdam, die de afwikkeling verder leidt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4517406). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.