Managed hosting door True

AMD Opteron-processor in april op de markt

 

AMD maakt bekend dat de wereldwijde introductie van haar nieuwe generatie 64-bit AMD Opteron processor voor servers en werkstations, op 22 april dit jaar in New York zal plaatsvinden.

De processoren voor desktopsystemen en notebooks worden in september 2003 verwacht.   AMD laat tevens weten dat op 10 februari 2003 de AMD Athlon XP 3000+ wordt geïntroduceerd en rond de zomerperiode de AMD Athlon XP processor 3200+. Deze processoren, bekend onder de codenaam Barton, zijn voorzien van extra cache geheugen wat zorgt voor hogere prestaties.   Rob Herb, executive vice-president en chief sales en marketing officer bij AMD: ’Met de uitgebreide mogelijkheden van de AMD Athlon XP-processor zal AMD haar positie op het gebied van high-performance pc processoren nog verder uitbouwen.’   AMD verwacht dat de AMD Opteron-processor de best presterende server- en werkstationprocessor in zijn klasse zal zijn en dat de processor haar concurrentiepositie in deze markten zal verbeteren. AMD verwacht ook met de Opteron een leidende rol in 64-bit computing te kunnen spelen.   

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4506). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.