Managed hosting door True

RSA Security mag Aladdin-technologie gaan gebruiken

 

Aladdin Knowledge Systems, leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content, heeft RSA Security de gebruiksrechten toegekend voor een tweetal patenten die betrekking hebben op haar USB Token-technologie. RSA Security kan hiermee Aladdin's USB-technologie integreren in haar eigen mobiele veiligheidsoplossingen.

Met de USB Token-technologie kunnen gebruikers met een smartcard-chip inloggen op het netwerk en hebben zij veilig toegang tot persoonsgebonden informatie. Aladdin past haar gepatenteerde USB-technologie toe bij de eToken. Dit is een elektronische USB-sleutel die wordt ingezet voor de beveiliging van netwerken en e-business-toepassingen. Ook kunnen hiermee digitaal gevoelige transacties worden ondertekend. Met het licenseren van RSA Security kan de technologie nog breder toegepast worden.

‘De gedeelde patenten zijn strategische onderdelen van onze intellectuele portfolio, aldus Yanki Margalit, CEO van Aladdin Knowledge Systems. ‘Door haar positie als marktleider in authenticatietechnologie, heeft RSA Security de juiste reputatie, het klantenbestand en de visie om Aladdin’s positie als autoriteit op het gebied van USB Token-technologie verder te uit te breiden. We zien dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/449435). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.