Managed hosting door True

Ordina beheert centraal cliëntvolgsysteem Halt

 

ordina

Jeugdcriminaliteitbestrijder Halt heeft ict-dienstverlener Ordina geselecteerd als nieuwe partner voor beheeractiviteiten. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met de optie twee keer één jaar te verlengen en betreft het beheer en onderhoud van het zogeheten AuraH3-informatiesysteem van Halt. De waarde van het contract is niet bekendgemaakt.

Dit cliëntvolgsysteem, op basis van Microsoft.Net, ondersteunt het proces van Halt-straffen en vormt de basis voor sturingsinformatie en managementrapportages ten behoeve van beleidsmakers en besluitvormers. Halt levert een bijdrage aan het voorkomen en bestrijden van jeugdcriminaliteit. Ordina neemt het beheer over van ict-dienstverlener Informatie Management Nederland (IMN).

Inzicht in proces

Het cliëntvolgsysteem AuraH3 ondersteunt de Halt-medewerkers in het gehele proces van een Halt-straf. In het systeem worden bijvoorbeeld gemaakte afspraken geregistreerd en houdt de Halt-medewerker bij of een gegeven opdracht succesvol is uitgevoerd. Dit geeft Halt-medewerkers helder inzicht in het hele proces. In totaal gaan driehonderd medewerkers in negentien regio's met het systeem werken. Het systeem wordt centraal beheerd, maar door de gehele organisatie, zowel landelijk als regionaal gebruikt via een webinterface.

‘Halt wil de werkprocessen efficiënter krijgen en daarom moet de (digitale) aanlevering van gegevens van jongeren en delicten veilig en betrouwbaar ingeregeld worden, in samenhang met andere (keten)systemen', zegt Halt -directeur Arina Kruithof. ‘Ordina verzorgt daarom het onderhoud en beheer van ons AuraH3-systeem.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4461035). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.