Managed hosting door True

Dell opent trainingslab voor kanaalpartners

 

Hardwarefabrikant Dell opent voor zijn kanaalpartners een trainingslab in Eindhoven. Dell wil met het nieuwe lab emea-kanaalpartners gespecialiseerde trainingen bieden om hen te helpen nieuwe kansen rondom Dell's storage-oplossingen te ontdekken. Voor de opening is het Dell-lab heringericht met nieuwe hardware, koeling- en power-systemen.

Als centrale pijler voor Dell's Fluid-data-architectuur, biedt Dell Compellent de eindgebruikers een geautomatiseerde, goed gevisualiseerde, niet merkgebonden end-to-end oplossing. Dell's lab in Eindhoven is de nieuwste in de reeks om de resellers van Dell Compellent te helpen zo winstgevend mogelijk te zijn. Sinds de overname heeft Dell Compellent al honderden nieuwe klanten verworven in de emea-regio.

Verschillende talen

Het lab biedt twee toegewijde Dell Compellent-trainingen. Dit is een vierdaagse cursus over opslagoverzicht die partners in staat stelt om Dell Compellent-hardware te installeren op sites van klanten. De tweede is een cursus in reauthorisation die voltooid wordt een jaar na het oorspronkelijke overzicht. De cursussen zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Nederlands. Spaanse en Italiaanse cursussen worden hieraan toegevoegd aan het einde van 2012.

‘Dit Dell Compellent-lab is exclusief voor emea-partners', zegt Kathy Scheider, executive director channel marketing & programs in Europa. ‘Wij blijven doorgaan met het investeren in training en dit is de eerste faciliteit speciaal voor partners in die hoedanigheid in Europa. Wij luisteren naar onze partners. Meer beschikbaarheid van onze cursussen is iets wat onze partners ook graag willen. Dit draagt bij aan verbeterde klantvoordelen en nieuwe mogelijkheden voor onze partners.'

Dell Partner Sales Excellence

In totaal zijn er elf nieuwe trainingen beschikbaar inclusief server, opslag, oplossingen, printers, netwerken en beveiliging. Een andere cursus die vanaf april wordt toegevoegd is de Dell Partner Sales Excellence. De partners bekijken het volledige Dell storage-portfolio en dat helpt hen om it zo goed mogelijk te positioneren en te verkopen wanneer de eisen voor opslagruimte exponentieel toenemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4439094). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.