Managed hosting door True

Boeing verlengt PLM-contract Siemens met 10 jaar

 

Vliegtuigbouwer Boeing verlengt zijn contract op het gebied van product lifecycle management (plm)-software en -diensten met Siemens PLM Software met tien jaar. De plm-oplossingen worden ingezet in de divisies Commercial Airplanes en Defence Space and Security. De waarde van de contractverlenging is niet bekend gemaakt.

Boeing ging over tot contractverlenging vanwege de prestaties van de NX- en Teamcenter-software. De vliegtuigbouwer is ook te spreken over het innovatieve karakter van deze oplossingen, de schaalbaarheid en de open architectuur van de software.

‘Boeing en Siemens PLM Software kunnen terugkijken op een lange samenwerking en we zijn verheugd dat deze opnieuw verlengd wordt', aldus Nancy Bailey, vice president IT Product Systems bij Boeing. ‘De innovatieve oplossingen van Siemens PLM Software helpen ons om onze productontwikkeling verder te verbeteren. Door het open karakter van de software kunnen wij het maximale uit de oplossingen halen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4435745). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.