Managed hosting door True

McDOS exclusief Europees distributeur Nvidia NVDVD

 

Vanaf januari is McDOS international aangesteld als exclusief distributeur voor de DVD Decoder van Nvidia.

Deze decoder heeft men nodig voor het gebruik van Microsoft Windows Media Center 2005. De NVDVD, zoals de decoder ook wel wordt genoemd, is noodzakelijk om via Windows Media Center tv en video te kunnen bekijken.

Nvidia is wereldwijd de grootste leverancier van technologie die benodigd is voor grafische-, video en communicatieoplossingen. De grafische processoren van Nvidia worden voor een grote verscheidenheid aan producten gebruikt, zoals pc’s, notebooks, PDA’s, mobiele telefoons en game consoles. De technologie wordt geleverd aan fabrikanten van VGA-kaarten, system builders en consumentenelectronicafirma’s die kiezen voor de technologie van Nvidia als onderdeel van hun product.

Met de komst van Windows Media Center wordt de rol van Nvidia nog belangrijker. Voor het capturen en encoderen van het tv-signaal is een codec noodzakelijk. Aangezien er standaard geen codec in Media Center aanwezig is zal deze separaat erbij geleverd moeten worden. De Nvidia DVD Decoder combineert de hoogste dvd-kwaliteit en MPEG-2 playback met het allerbeste surround sound. Nvidia heeft met zijn NVDVD codec als eerste het predikaat ‘Designed for Media Center Edition’ gekregen. Hierdoor is men verzekerd van premium videokwaliteit en een ongeëvenaarde performance voor Media Center Edition pc’s. NVDVD wordt geleverd in vier verschillende versies: Brons, Zilver, Goud en Platinum. De versies onderscheiden zich op het gebied van audioproductie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/441654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.