Managed hosting door True

Nieuwe CSO voor Funkwerk Enterprise Communications

 

Met ingang van 1 januari 2005 is Wolfgang Harderich benoemd tot chief sales officer (CSO) bij Funkwerk Enterprise Communications, een onderneming die behoort tot Funkwerk AG.

Harderich is verantwoordelijk voor verkoop en marketing bij deze leverancier van professionele communicatieoplossingen. Hij rapporteert aan Hans-Ekkehard Domröse, voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Funkwerk Enterprise Communications.

Vanaf januari 2004 was Harderich al lid van het bestuur van Elmeg Communication Systems, een onderneming die behoort tot de Enterprise Communication-divisie van Funkwerk AG. Hier was hij als executive director verantwoordelijk voor marketing en verkoop, research & development en voor alle activiteiten op het gebied van telecommunicatie binnen de divisie.

Met de integratie van Elmeg Communication Systems in Funkwerk Enterprise Communications, dat op zijn beurt ontstond door de fusie van Bintec en Artem, richt Wolfgang Harderich zich op verdere groei van het bedrijf en op de ontwikkeling van de merken Artem, Bintec en Elmeg op de Duitse en centraal-Europese markten. Hierbij legt hij de nadruk op het realiseren van innovatieve VoIP- en VPN-projecten op de convergerende ICT-markt.

Voorafgaand aan deze benoeming werkte Wolfgang Harderich vele jaren op de verkoop-, marketing- en ontwikkelafdelingen en als manager bij Elmeg Kommunikationstechnik (1988-2003), waar hij in 1994 executive director werd.

Wolfgang Harderich volgt Thomas von Baross op als eindverantwoordelijke voor de Nederlandse markt. Von Baross heeft Funkwerk Enterprise Communications per 31 december 2004 verlaten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/440481). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.