Managed hosting door True

Inter Access betrekt nieuw hoofdkantoor

 

Inter Access viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan en heeft een nieuw hoofdkantoor betrokken. De feestelijke opening van het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf vond op 18 januari 2005 plaats.

Het nieuwe hoofdkantoor is ontworpen door Ed Veenendaal van Architectenbureau Veenendaal Bocanet + Partners. Het pand combineert openheid, transparantie en een moderne uitstraling met de nieuwste voorzieningen en een krachtige IT-infrastructuur. Geheel in lijn met de uitstraling van het nieuwe hoofdkantoor introduceert Inter Access tevens een nieuwe huisstijl. De kernwaarden van het bedrijf - dynamiek, openheid en transparantie - komen onder andere tot uitdrukking in het vernieuwde logo en kleurgebruik.

‘De ingebruikneming van het nieuwe hoofdkantoor is een mijlpaal voor Inter Access,’ zegt Gerard Willemse, directeur/oprichter van Inter Access. ‘Ik ben er trots op ons jubileum en de opening van het nieuwe hoofdkantoor te kunnen vieren in aanwezigheid van vele klanten. Dat we al 25 jaar toonaangevend kunnen zijn in de dynamische markt van ICT-dienstverlening, danken we aan hen, onze medewerkers en onze businesspartners.’

Het nieuwe bezoekadres van Inter Access is:
Inter Access B.V.
Colosseum 9
1213 NN Hilversum

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/437900). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.