Managed hosting door True

Hand Held Products lanceert Europese partnerwebsite

 

Hand Held Products, producent van op imaging-technologie gebaseerde oplossingen voor gegevensverzameling, introduceert een nieuwe Europese website. Deze is speciaal ontwikkeld om partners en klanten in de EMEA-regio te voorzien van meer lokale informatie.

Via www.handheld.com kunnen Europese bezoekers toegang krijgen tot informatie over Hand Held Products en zijn producten in het Frans, Duits en Engels. Daarnaast biedt de site lokale nieuwsberichten en aankondigingen worden geplaatst op de site.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website is het afgeschermde gedeelte voor partners, waar kanaalpartners allerlei relevante informatie kunnen vinden, zoals EMEA productnieuws en updates, actuele prijzen, datasheets voor alle oplossingen, informatie over trainingsessies van Hand Held Products en achtergrondinformatie over technologieën, bijvoorbeeld in white papers.

De partnerpagina’s geven ook toegang tot een online winkel waar Autorized Service Centers reserveonderdelen kunnen bestellen. Andere nieuwe mogelijkheden zijn onder andere Fedex order tracing- en RMA- (return materials authorisation) tools. Met deze tools kunnen kanaalpartners de producten volgen die naar ze zijn toegestuurd en de terugzending van goederen automatiseren.

Zowel de website als het partnergedeelte hebben een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken navigatie. Hiermee kunnen gebruikers informatie vinden via verschillende routes. Informatie over een specifiek product kan bijvoorbeeld worden gevonden via de soort technologie, de productnaam of de industrie waarbinnen het product wordt gebruikt.

‘Simpel gesteld geeft de nieuwe website onze partners extra informatie,’ aldus Patrick Nijhof, web en CRM projectmanager EMEA bij Hand Held Products. ‘Maar de informatie op de website zetten alléén is niet genoeg – gebruikers moeten deze gegevens snel en op gevoel kunnen vinden. De site verschaft tevens inzicht in producttransport en de terugzending van goederen door middel van de Fedex order tracing- en RMA-tools. Ik ben van mening dat de online beschikbaarheid van deze overvloed aan informatie zal leiden tot aanzienlijke tijdbesparingen voor zowel onze partners als de sales- en supportteams bij Hand Held Products.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/436494). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.