Managed hosting door True

Hardwarespecificaties voor Windows 8 tablets

 

Microsoft heeft op een aantal eisen opgesteld voor hardwareoplossingen die worden gebruikt in Windows 8 tablets. De tablets moeten tussen de 599 en 899 dollar gaan kosten.

Microsoft heeft officieel de Windows 8 Hardware Certification Requirements gepubliceerd voor de Windows 8 client & server systemen en mobiele apparatuur. Windows 8 tablets moeten vijf hardwareknoppen hebben voor elektriciteit, een rotation lock, een Windows Key en een bediening voor de volume.

Met de combinatie Windows Key + power kan de tablet een reboot ktijgen. Dit is een alternatief voor het commando ctrl-alt-delete die op huidige Windows pc's worden gebruikt.

Alle Windows 8 tablets moeten minimaal beschikken over een 720p camera, accelerometer, magnetometer, gyroscoop en speakers. Windows 8 tablets beschikken minimaal over een usb 2.0 poort, Bluetooth 4.0 en wlan connectiviteit. Windows 8 tablets hebben een display resolutie van 1366 x 768 bits. De Windows 8 tablet heeft 10GB aan dataopslagcapaciteit.

Windows 8 tablets krijgen een Intel x86 microprocessors of een ARM-processor. Deze Windows 8 Tablets moeten tussen de 599 en 899 dollar gaan kosten, zo meldt de website Digitimes. Dat is ongeveer dezelfde prijsstelling als een Apple iPad 2 die 499 tot 829 dollar kost.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4360819). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.