Managed hosting door True

Eicon Networks benoemt Azlan tot Shiva-distributeur

 

Eicon Networks, producent van communicatieproducten voor zakelijke netwerken, heeft netwerkspecialist Azlan benoemd tot distributeur van Shiva VPN Gateways in Nederland.

De Eicon Shiva-reeks bestaat uit VPN Gateways en is gericht op MKB-bedrijven die beveiligde toegang tot hun netwerk nodig hebben, maar geen behoefte hebben aan veel duurdere, op grote bedrijven gerichte producten.

Rob Sperrey, sales director Northern Europe van Eicon: ‘Het succes van Shiva hangt af van de resellers. Zij hebben immers de relaties met MKB-bedrijven en bieden hen ook de toegevoegde waarde. Naast een uitgebreid reseller-netwerk in Nederland beschikt Azlan over alle benodigde expertise, vandaar dat onze keuze op hen is gevallen.’

Edu van Deursen, general manager van Azlan Nederland: ‘Shiva is uniek in haar soort, heeft daardoor onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrenten en Eicon heeft een goede reputatie als leverancier. Belangrijk is dat Eicon een lokale vertegenwoordiging heeft die technische ondersteuning geeft en eventuele zaken die specifiek zijn voor de Nederlandse markt worden snel en adequaat afgehandeld. Met Shiva krijgen partners een goede kans om uitstekende oplossingen aan te bieden aan eindgebruikers en om hun toegevoegde waarde te bewijzen.’

Via adequate marketingcampagnes wordt Shiva in een zeer snel groeiende markt gepositioneerd op eindgebruikersniveau en creëert zo vraag voor Azlan en zijn resellers. Gezien de kwaliteit en de prestaties van de Shiva-producten verwacht Azlan dat Shiva in een snel tempo marktaandeel kan gaan veroveren.

Op dit moment is Azlan op zoek naar resellers die een bewuste keuze maken om de Shiva-producten te voeren. Deze partners zullen door Azlan en door Eicon worden ondersteund op zowel technisch als commercieel gebied, waaronder marketingactiviteiten, incentives en leadgeneratie. Op technisch vlak zullen trainingen worden georganiseerd en kan er gebruik gemaakt worden van de centrale Azlan Helpdesk.

De Shiva VPN Gateways beschikken over robuuste opties voor authenticatie, gegevensversleuteling, dynamische routering en ’stateful inspection’ firewall-functionaliteit. De gateways zijn gebaseerd op de gerenommeerde Shiva-technologie en bieden betrouwbaarheid, gebruiksgemak, een eenvoudige installatieprocedure en ondersteuning door Eicon. Bedrijven kunnen hiermee veilige communicatienetwerken opzetten die hoge prestaties leveren, maar met lage kosten door gebruik te maken van goedkope internetverbindingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/436048). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.