Managed hosting door True

All IP gaat samen met Infonet werken

 

All IP Europe, leverancier van plaatsonafhankelijke datacommunicatie en maximaal beveiligde services, heeft een samenwerkingsverband gesloten met Infonet Nederland, distributeur van het Infonet-portfolio in Nederland en 100 procent dochter van KPN.

Door gebruik te maken van de wereldwijde infrastructuur van Infonet, kan All IP zijn groeiambities buiten Nederland vormgeven. Op die manier kan het bedrijf zijn doelgroep van middelgrote en grotere organisaties in het middensegment ook in andere landen optimale communicatiediensten bieden via een eigen private breedbandinfrastructuur. Beide bedrijven kunnen tevens profiteren van elkaars expertise op het gebied van communicatiediensten die zijn gebaseerd op end-to-end beveiliging en het end-to-end managen van nationale en internationale communicatienetwerken voor spraak, data, video en mobiele communicatie als UMTS en GPRS. Daarbij worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit en beveiliging van de services.

Infonet beschikt overal in de wereld over hoogwaardige data-infrastructuren. Door de overeenkomst kunnen klanten van All IP mede door middel van het portfolio van Infonet gebruikmaken van zeer betrouwbare en veilige internationale services. Bovendien heeft All IP als enige leverancier ook mobiele services met de datadiensten geïntegreerd, waardoor ook mobiele gebruikers één-op-één gekoppeld kunnen worden aan een maximaal beveiligde bedrijfsomgeving of een applicatie daarbinnen. Hierbij maakt All IP gebruik van de kennis en ervaring van zusterbedrijf Galaxy Business Networks. In eerste instantie is de expansie van All IP gericht op landen als België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië.

‘Door de samenwerking met een wereldwijde speler als Infonet kunnen we MKB-bedrijven met vestigingen in verschillende landen optimaal ondersteunen,’ zegt Job Kunst, managing director van All IP. ‘We bieden complete communicatiediensten als één geïntegreerde service, waardoor ook MKB-bedrijven kunnen profiteren van best practices zonder dat ze hoeven te investeren in kostbare apparatuur en kennis. Bovendien hoeven ze niet in elk land een afzonderlijke verbintenis aan te gaan met een provider en een security-partner. We kunnen nu alle communicatie in verschillende landen vanuit een centraal aanspreekpunt regelen en vooral vanuit een maximaal beveiligde omgeving.’

Arie Vrolijk, sales en marketing manager bij Infonet Nederland, zegt over de samenwerking: ‘Wij zijn blij dat Infonet Nederland is verkozen als partner voor All IP voor het leveren van netwerkdiensten. Infonet Nederland is als geen ander in staat de internationale data- en voicebehoeften van de klanten van All IP optimaal in te vullen. Daarbij komt dat de heldere internationale ambities van All IP in het verlengde liggen van de doelstellingen van Infonet Nederland. Door deze goede match hebben wij alle vertrouwen in deze samenwerking.’

Het end-to-end managed All IP-netwerk is de basis voor een compleet aanbod van communicatieservices. Naast veilige toegang tot bedrijfsapplicaties, binnen of buiten kantoor, biedt het bedrijf diensten als Mailflow voor het monitoren en beheren van mailverkeer van een klant. Een andere dienst is de UMTS/GPRS Service. Deze verbindingen maken gebruik van dezelfde maximaal beveiligde infrastructuur als de xDSL-verbindingen. Daarnaast levert All IP ook content-filterdiensten voor optimale controle op het internetgebruik binnen ondernemingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/435840). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.