Managed hosting door True

QUBE neemt Exact-activiteiten Renflex over

 

Met ingang van januari 2005 heeft ICT-dienstverlener QUBE de Exact-verkoop en implementatieactiviteiten van Renflex Software overgenomen.

Door overname van het volledige bedrijfsonderdeel, inclusief het betrokken personeel, wordt de dienstverlening aan de bestaande klanten gewaarborgd. Renflex Software wil zich weer volledig gaan toeleggen op de ontwikkeling en implementatie van de eigen software. In QUBE uit Hoofddorp is een betrouwbare en ambitieuze overnamepartner gevonden. Over de overnamesom wordt geen mededeling gedaan.

‘Marktomstandigheden en de vraag naar specialisatie zijn de belangrijkste drijfveren geweest voor deze beslissing,’ zegt Paul Vaarwerk, directeur van Renflex Software. ‘Renflex zal zich echter wel, als Exact Development Partner, blijven concentreren op de koppeling met de software van Exact. Renflex verwacht met deze stap een duidelijker doel te hebben dat resulteert in nog betere producten en dienstverlening.’

‘De overname van het bedrijfsonderdeel van Renflex past perfect in de strategie en doelstellingen die QUBE zich heeft gesteld,’ constateert Albert Kooijman, algemeen directeur van QUBE. ‘QUBE office automation uit Hoofddorp heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende partner van Exact Software, marktleider in Nederland op het gebied van moderne administratieve bedrijfssoftware en e-business. Met deze overname start QUBE ook direct een tweede vestiging. De vestiging Duiven zal worden bemand door het voormalige Exact-team van Renflex, aangevuld met consultants en supportspecialisten vanuit Hoofddorp.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/435821). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.