Managed hosting door True

Dubbele promotie bij Panduit EMEA

 

Panduit, wereldwijde leverancier van netwerkconnectiviteit en elektrische oplossingen, kondigt een dubbele promotie aan binnen haar EMEA senior managementteam.

Na het vertrek van Robert Kleinschmidt, die nu aan het hoofd staat van Panduit Azië, is Alan Farrimond gepromoveerd tot managing director voor Panduit Europa, Midden-Oosten en Afrika. Farrimond werkt al meer dan negen jaar voor Panduit en was de laatste 2,5 jaar vice president of business development in het hoofdkantoor in Chicago, waar hij een belangrijke rol gespeeld heeft in het opstellen en implementeren van globale Panduit-sleutelstrategieën. Terug in zijn geboorteland het Verenigd Koninkrijk zal Farrimond zijn uitgebreide industriële ervaring in de Europese, Aziatische en Noord-Amerikaanse markten gebruiken om het succes van het in Londen gevestigde hoofdkantoor verder uit te bouwen. Farrimond zal zich focussen op de continue levering van hoogwaardige en innovatieve oplossingen en de groei van Panduit EMEA in bestaande en nieuwe markten. Verder wil hij de relaties met strategische en distributiepartners versterken.

Farrimond zal in zijn nieuwe functie worden bijgestaan door Steve Luczkiw. Luczkiw is gepromoveerd tot VP of strategic partners en wordt verantwoordelijk voor de relaties met strategische en distributiepartners binnen EMEA. In zijn nieuwe functie kan Luczkiw voortbouwen op zijn jarenlange waardevolle ervaring binnen Panduit en de EMEA-markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/435763). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.