Managed hosting door True

Fujitsu start wervingsprogramma channel partners

 

Fujitsu start wereldwijd een uitgebreid wervingsprogramma voor channel partners. Fujitsu beoogt 25 procent groei van zijn SELECT Partner Program tegen het einde van het fiscale jaar 2012. Dit groeipercentage varieert van land tot land, afhankelijk van het bestaande marktaandeel.

Fujitsu nodigt potentiële channel partners uit om zich te voegen bij de reeds 45.000 tellende groep van Fujitsu resellers. Fujitsu zegt ee lange-termijn channel-strategie te voeren met veel producten - van PCs en notebooks tot aan managed infrastructure en infrastructure-as-a-service.

Het wereldwijde Fujitsu SELECT Partner programma bestaat momenteel uit 13.500 Partners, gecertificeerde SELECT Partners en gespecialiseerde SELECT Partner Experts. In Nederland zijn er op dit moment 40 SELECT Partners en 15 SELECT Partner Experts. Doordat resellers binnen dit programma een nauwe relatie met Fujitsu onderhouden, krijgen zij exclusieve toegang tot mensen, middelen en training. Zo kunnen channel partners hun vaardigheden uitbreiden, profiteren van marketingmaterialen en in aanmerking komen voor bonussen om zich te onderscheiden in de markt en hun sales inspanningen extra kracht bij te zetten.

Fujitsu genereert 80 procent van zijn inkomsten via het partnerkanaal.De nieuwe wervingscampagne heeft ook tot doel om Fujitsu's partnerkanaal uit te breiden naar nieuwe landen of regio's, verticale markten en expertisegebieden. Vaak zijn alleen de beste channel partners in staat dat soort niches te bereiken vanwege marktkennis of goede relaties. Om samenwerking tussen Fujitsu en deze spelers te stimuleren, biedt Fujitsu bijvoorbeeld pre-sales resources, customer-facing support teams, en demo support.

Mark Verheijke van Fujitsu Technology Solutions: "Dit is het juiste moment om je aan te sluiten bij Fujitsu's SELECT Partner Programma. Fujitsu investeert doorlopend in onderzoek & ontwikkeling en is een pionier in de IT-industrie. Dit maakt Fujitsu een vooraanstaand merk voor eindklanten. Channel partners mogen ervan uitgaan dat Fujitsu een betrouwbare en betrokken partner is."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4233192). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.