Managed hosting door True

Terach nieuwe distributeur van M86 Security

 

Terach, distributeur van security, network en storage oplossingen, kondigt een distributieovereenkomst aan met M86 Security voor de Benelux.

Distributeur Terach, gespecialiseerd in acceleratie, security, storage en wireless oplossingen, breidt hiermee haar security portfolio uit met Web security producten en Web- en email security oplossingen. De samenwerking met M86 Security stelt Terach nog beter in staat haar klanten een geïntegreerde totaaloplossing op maat te bieden.

M86 Security is een speler in real-time web-en e-mail bedreigingen detectie en leverancier van Web security appliances. Het bedrijf beschermt meer dan 24.000 klanten en 17 miljoen gebruikers wereldwijd, en heeft de expertise, het product portfolio en de technologie om organisaties te beveiligen tegen bestaande en opkomende bedreigingen. Talloze toonaangevende bedrijven hebben de keuze gemaakt voor de web-en email security oplossingen. Sociale Verzekeringsbank, De Greenery, Ernst & Young, maken allemaal gebruik van M86 Security.

Volgens Warner Nedermeijer, Managing Director van Terach, zijn de M86 Security oplossingen een uitstekende aanvulling op het bestaande productportfolio van Terach. "Deze zeer toekomstvaste oplossingen ontbraken tot nu toe in ons aanbod. De M86 Web-en email security oplossingen zijn interessant voor klanten doordat ze web gateway en mail optimaal beschermen tegen de voortdurend veranderende en geavanceerdere bedreigingen, en naadloos samenwerken met andere oplossingen. Wij zien dan ook veel mogelijkheden voor deze producten die we actief gaan ondersteunen met business development en marketing. Zo helpen we M86 Security om bij partners groei te realiseren. Partners kunnen op hun beurt hun eindgebruikers innovatieve en toekomstvaste beveiligingsoplossingen leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4151252). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.