Managed hosting door True

Microsoft introduceert Plus

 

Microsoft introduceert met Plus! Digital Media Edition een verzameling tools voor liefhebbers van digitale foto’s, video en muziek.

Digitale fotografen kunnen met Plus! Photo Story foto’s bekijken en aan anderen laten zien. Photo Story laat gebruikers digitale fotoalbums creëren, waarbij tevens het verhaal achter de foto’s verteld kan worden, eventueel met achtergrondmuziek. Ook bestaat de mogelijkheid om bewegingseffecten toe te voegen door middel van zoom en pan, waardoor de foto’s tot leven komen. Het resulterende bestand blijft daarbij klein genoeg om via e-mail te verzenden of op het web te plaatsen. Voor liefhebbers van digitale media beschikt Plus! Digital Media Edition verder over een uitgebreide reeks nieuwe mogelijkheden en tools, waaronder Plus! Party Mode en Plus! Dancer. HP is de eerste grote leverancier die dit nieuwe Windows XP enhancement-pack aan zijn klanten gaat distribueren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4134). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.